Nu när skolorna börjar igen så passar det väl bra att visa lite studentfoton? För jag vet i alla fall två killar som är glada att gymnasietiden är förbi och “vuxenlivet” har börjat.
studentfoto_huddinge_SubClip

Nu är jag hemma och tillbaka i vardagen igen efter ett par veckors semester med familjen. Vi har haft det helt underbart! Som vanligt har vi hälsat på våra familjer vilket alltid är härligt, men höjdpunkten har varit Norge-resan där vi åkt runt med vår lilla camper. Det är något alldeles speciellt med att bara vara, skratta, umgås, prata, vara tysta, promenera, laga mat och vara ute hela dagarna i Norges helt fantastiska landskap! Rekommenderar verkligen er att åka dit!

semester_fjall_norge

Gjorde de flesta av sommarens fotograferingar innan vi åkte, så närmsta tiden blir det en hel del efterbearbetning. Men först blir det en ettårsfotografering med ursöta Elna, dotter till en av mina “gamla” brudbar. Kram på er!

Det var fullt upp i juni. Fotograferingar, sjukdomar, resor, spännande möten, personliga projekt och såklart massor med det bästa som finns – familjehäng! Det är så otroligt häftigt att se döttrarna forma sin relation och knyta de där starka syskonbanden mellan sig. Njuter varje dag av att kunna vara hemma med dom!

En av resorna gick till Karlstad vilket inte är allt för ovanligt då vi har familj där. Däremot var det första gången jag tog med kameran för lite fotojobb. Verkligen superkul att ni värmlänningar bokar mig! Ser fram emot att komma igen efter semestern för ytterligare ett par bokningar 🙂
Bland annat träffade jag de här två sprudlande studenterna på väg till sin bal. Fulla med förväntan, lycka & framtidstro fick balen bli det som kickstartade sista veckan i skolan.
S & J, all lycka i framtiden och för tusan – följ era drömmar!!

balfoto

 

 

Igår var det dags för första fotograferingen efter pausen. Lite nervöst  såklart, men utan anledning skulle det visa sig då det var som att händerna aldrig lämnat kameran. Fingrarna hittade knappar & inställningar precis lika snabbt och vant som tidigare, känslan för när det är dags att trycka av klaffade för det mesta och jag till och med såg ljuset bättre än tidigare. Kändes underbart!
Som jag har saknat det här!!

Har bara precis laddat in bilderna, men var tvungen att snabbfixa ett par också 🙂 Visar mer sedan när familjen fått se…
barnfotografering_sollentuna